SPLETNA RAZPRAVA - »POSLOVNE PRILOŽNOSTI NA PODROČJU ENERGETSKE UČINKOVITOSTI« - SPOROČILO EVROPSKI KOMISIJI IN EVROPSKEMU PARLAMENTU!

Evropska komisija želi pridobiti informacije o učinkovitosti ukrepov in o izvajanju aktivnosti na področju energetske učinkovitosti v podjetjih. V ta namen organiziramo spletno delavnico

 

»Poslovne priložnosti na področju energetske učinkovitosti«,
ki bo potekala v dveh delih,

prvi del v sredo, 27. maja, med 15.00 in 17.00 uro in
drugi del v četrtek, 28. maja, med 10.00 in 12.00 uro.

 

Spletna delavnica bo potekala kot dialog in razprava z izbranimi podjetji o dejavnikih, ki omogočajo uspešno izvajanje ukrepov energetske učinkovitosti in povečujejo konkurenčnost podjetij. Udeleženci bodo povabljeni, da aktivno sodelujejo, delijo svoje izkušnje in znanje ter podajo svoje mnenje glede učinkovitega izvajanja instrumentov energetske učinkovitosti s poslovnega vidika. Rezultati delavnice bodo predstavljeni Evropski komisiji in Evropskemu parlamentu.

Vabilo

Program delavnice

Spletna delavnica bo potekala v angleškem jeziku, možni bodo tudi prispevki v slovenskem jeziku in prevajanje po potrebi. Zato vas vabimo, da sodelujete in delite svoja spoznanja! Sodelovanje je brezplačno.

Za delavnico se prosim prijavite in registrirajte TUKAJ.

Po končani prijavi boste na svoj elektronski naslov prejeli potrdilo o prijavi skupaj s spletno povezavo, kjer se boste pridružili spletni delavnici »Zoom meeting«

Organizatorja spletne delavnice sta projekt podjetje Navigant – A Guidehouse Company iz Berlina in Energetska agencija za Podravje.

Veselimo se vaše udeležbe!

 

Spletna delavnica je organizirana v okviru EU projekta »Energy efficiency Watch 4#. Cilj projekta je podpora oblikovalcem politik v EU pri izboljšanju izvajanja in pri sprejemanju instrumentov energetske učinkovitosti. Projekt je financiran iz programa EU Obzorje 2020.