NOVICE ENERGAP

V "NovicahENERGAP" so zapisane vse aktualne novice s področja podnebnih sprememb, posledic podnebnih sprememb, podnebne nevtralnosti, zakonodaje, subvencij Eko sklada, trajnostne mobilnosti, samooskrbe, postavitve sončnih elektrarn, energetskih skupnosti, uporabe zelenega vodika, nasvetov glede rabe obnovljivih virov in učinkovite rabe energije.

 

Poletje je pred vrati in preden dobro zakorakamo vanj, smo za vas pripravil novo izdajo »Novice ENERGAP«. Berite nas.

ENERGAP je regijski center za podporo občinam in podjetjem na področju prilagajanja podnebnim spremembam. Dejavnosti regijskega centra za podporo občinam in podjetjem na področju prilagajanja podnebnim spremembam izvajamo v okviru projekta ADAPTNOW, ki je sofinanciran v okviru programa Interreg Alpski prostor (Interreg Alpine Space).

Podnebne spremembe so eden najpomembnejših izzivov sodobnega sveta, saj vplivajo na številne vidike našega življenja. Ena izmed najbolj očitnih posledic podnebnih sprememb so vse pogostejši in intenzivnejši vročinski valovi. Ti ekstremni vremenski pojavi so postali stalnica tudi v Podravski regiji.

Kljub tegobam, ki nam jih povzročajo podnebne spremembe je potrebno najti svetlo točko, katera pripomore k trajnostnemu načinu življenja.

Lepo vabljeni k prebiranju zanimive vsebine TUKAJ.

Čudovito poletje vam želimo in bodimo trajnostni!

Ekipa ENERGAP