Brezplačni program usposabljanja Energetska učinkovitost MSP in drugih organizacij

Štajerska gospodarska zbornica (ŠGZ) vas vljudno vabi k sodelovanju, k udeležbi v okviru evropskega projekta Horizon H2020, 'SMEmPOWER EFFICIENCY':

  • v brezplačni program usposabljanja ‘Energetska učinkovitost v malih in srednje velikih podjetjih’ (2.cikel), ki bo izveden spletno (zaradi pandemije COVID-19) in ga izvajajo strokovnjaki s Fakultete za strojništvo, Univerze v Ljubljani, s pričetkom dne 11. 10. 2021 in hkrati
  • kot pilotno podjetje za spremljanje energetske učinkovitosti in pripravo energetskih projektov.

Program usposabljanja Energetska učinkovitost v malih in srednje velikih podjetjih in drugih subjektih je namenjen zaposlenim, strokovnemu osebju in vodstvu podjetja.

Posamezno podjetje, ki se bo udeležilo programa usposabljanja, bo lahko hkrati sodelovalo tudi kot pilotno podjetje, ki bo deležno dodatnih strokovnih znanj, podpore in bo imelo možnost izdelave projektnega predloga s področja vzpostavitve ali izboljšanja upravljanja z energijo, pri čemer jim bo omogočena strokovno pomoč strokovnjakov Fakultete za strojništvo Univerze v Ljubljani in drugih strokovnjakov s strani ŠGZ.

Vsi udeleženci izobraževanja prejmejo potrdila/certifikate o udeležbi, v primeru opravljenega izpita na Fakulteti, veljavnega na vseevropski ravni, pa javno priznano potrdilo o opravljenem izpitu, ki je akreditiran s 5 kreditnimi točkami (ECTS).

Vljudno vabljeni k udeležbi v program usposabljanja in sodelovanju kot pilotno podjetje.

Vabilo

Program

Pričetek usposabljanja: 11.10.2021 - online preko spletne platforme

Prijave do 30. 9. 2021 TUKAJ

Dodatne informacije:

Dragica Marinič, ŠGZ, kontakt: dragica.marinic@stajerskagz.si, tel.: 02 220 8700