Brezplačni predavanji za občane na temo nove kurilne sezone

Jesen in hladno vreme ponovno trkata na vrata, zato smo se tudi letos odločili, da pripravimo predavanja, ki vas bodo popeljala v novo kurilno sezono, vam ponudila nova znanja in vam predstavila pomembnost prezračevanja stanovanja tudi v zimskih mesecih. Kot posledica vlažnosti stanovanja bo predstavljena tudi plesen v stanovanjih in ukrepi, kako ravnati, da se ji izognemo.  

Energap vam v sodelovanju z neodvisnim energetskim strokovnjakom in strokovnim vodjem Zavoda energetsko svetovanje (ZaEnSvet), gospodom Matjažem Valenčičem, dipl. inž. str., ponuja sklop dveh brezplačnih predavanj za vas, vaše zaposlene in širšo javnost.  

Vsa predavanja potekajo preko spletne platforme ZOOM.

Dostop do naslednjega predavanja in povezava do posnetka že izvedenega predavanja najdete na spodnjih povezavah:

 

  • Predavanje z naslovom ZAČETEK KURILNE SEZONE je potekalo v četrtek, 21. 10. 2021, s pričetkom ob 17.00 preko zoom povezave. Spodaj si lahko ogledate posnetek predavanja izvedenega s strani Matjaža Valenčič dipl. inž. str., neodvisnega energetskega strokovnjaka in vodja ZaEnSvet

          Posnetek: ZAČETEK KURILNE SEZONE

 

  • Predavanje z naslovom KAKOVOST NOTRANJEGA ZRAKA (prezračevanje in preprečevanje pojava plesni bo v četrtek, 04. 11. 2021, s pričetkom ob 17.00 preko zoom povezave:

 

          https://us06web.zoom.us/j/83728895195?pwd=cmtCbkJtNjJzSWcybDBGTkRkVEd6QT09

          Meeting ID: 837 2889 5195
          Passcode: 618194
          Zoom soba bo odprta od 16:45 naprej.

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!