SODELUJTE V ANKETI IN SE POTEGUJTE ZA KOLO med 4. in 15. junijem 2018


SODELUJTE V ANKETI IN SE POTEGUJTE ZA KOLO!
VAŠE MNENJE NAM VELIKO POMENI!


Spoštovani obiskovalci mestnega središča!

V obdobju od 4. do 15. junija 2018 bo na različnih lokacijah v mariborskem mestnem središču potekalo anketiranje mimoidočih oz. obiskovalcev centra mesta. Anketiranje se bo izvajalo v okviru evropskega projekta RESOLVE s ciljem seznanjanja sodelujočih v projektu o namenu in pogostosti obiska mestnega središča kot tudi o načinu prihoda z vidika uporabe različnih potovalnih oblik.Evropski projekt RESOLVE, ki se izvaja v okviru programa INTERREG EUROPE in katerega partner je Mestna občina Maribor (MOM), obravnava izzive povezane s trajnostno mobilnostjo in prehodom v nizkoogljično gospodarstvo na področju prevoza blaga in storitev. Ciljno območje MOM v okviru projekta Resolve je območje mestnega središča, ki se, podobno kot nekatera druga evropska mestna središča, sooča z upadanjem trgovine na drobno, hkrati pa se motoriziran promet povečuje. Ključno vprašanje zanimanja in iskanja rešitev je tako naslednje: kako ob omejevanju motoriziranega prometa v mestnem središču hkrati podpreti trgovino na drobno in vplivati na bolj prijetno in živahno mestno središče?

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Ker se zavedamo, da je v današnjem hitrem življenjskem tempu čas posameznika dragocen, smo za sodelujoče v anketiranju pripravili nagradno igro v okviru katere bomo podelili praktično zložljivo kolo.

Podrobnejše informacije v zvezi z izvedbo nagradne igre so predstavljene v okviru pravil in pogojev spodaj.

Pravila in pogoji nagradne igre v okviru izvedbe anketiranja obiskovalcev mariborskega mestnega središča v sklopu aktivnosti projekta RESOLVE

Veselimo se srečanja z vami. Kmalu nasvidenje!

Mestna občina Maribor in Energetska agencija za Podravje


« nazaj