Otvoritev prve izposojevalnice električnih koles OVeNtura v Mariboru


V sredo, 21.3.2018, se je v Mariboru, na Gosposki ulici 11, odprla prva in največja izposojevalnica električnih koles – OveNtura, ki bo odslej meščane in turiste spodbujala, da se po opravkih ali na izlet po bližnji in daljni okolici podajo s kolesi. Uporabnikom je na voljo kar 15 električnih treking koles, ki jih bodo varno, udobno in okolju prijazno popeljala do cilja.


      

Ker ima e-kolo približno 80 km dometa, to pomeni, da lahko obiskovalec obišče tudi okoliške hribe, manjše kraje in se z njim poda na svojo avanturo po mestu ali kar po celotnem Podravju. E-kolo deluje s pomočjo pametne aplikacije. OVeNturo si lahko privoščite vse dni v tednu vključno s prazniki od aprila do oktobra.

Aplikacija za rezervacijo kolesa in izbranih paketov
Za vse uporabnike je na voljo nova, sodobna aplikacija, preko katere lahko rezervirate in plačate kolo ter izberete sebi primeren turističen paket (VODA, LJUBEZEN, ZGODOVINA in ADRENALIN) oziroma pot, po kateri vas bo aplikacija vodila z GPS-signalom. Doživite pravo pustolovščino z e-turami, ki vas bodo vodile do top doživetij Maribora in okolice ali pa enostavno rezervirajte najem e-kolesa in se zapeljite po svoje.

Projekt, katerega nosilci so Zadruga BikeLab, podjetje Oven Elektro Maribor d.o.o. in Javni zavod za turizem Maribor-Pohorje, želi obiskovalcem mesta Maribor predstaviti tudi širše območje, ne samo center.

Več informacij lahko najdete na spletni strani TIC Maribor ali na spletni strani BikeLab.

« nazaj