Vabilo na strokovno delavnico: »IZVAJANJE IN POROČANJE V SKLADU Z UREDBO O UPRAVLJANJU Z ENERGIJO V JAVNEM SEKTORJU!«, 9.11.2017


Energetska agencija za Podravje vas v okviru EU projekta EMPOWER vabi, da si rezervirate svoj čas in se nam pridružite na strokovni delavnici »IZVAJANJE IN POROČANJE V SKLADU Z UREDBO O UPRAVLJANJU Z ENERGIJO V JAVNEM SEKTORJU!«

Strokovna delavnica bo potekala v četrtek, 9. novembra 2017, med 11. in 14. uro, v konferenčni dvorani (Diplomatski klub) Hotela Habakuk, Pohorska ulica 59 v Mariboru.

V Sloveniji je bila sprejeta Uredba o upravljanju z energijo v javnem sektorju (v nadaljevanju Uredba). Sistem upravljanja z energijo se vzpostavi v stavbah in posameznih delih stavb, ki so v lasti RS ali samoupravne lokalne skupnosti in v uporabi državnih organov, samoupravnih lokalnih skupnosti, javnih zavodov, javnih gospodarskih zavodov, javnih skladov, javnih agencij in ustanov, katerih ustanovitelj je RS ali samoupravna lokalna skupnost in katerih uporabna površina obsega več kot 250 m2 (uporabna površina, uporabljena v bazi GURS).

Rok vzpostavitve sistema upravljanja z energijo je 31. december 2017.

Vsebina strokovne delavnice:
  1. kako izvajati Uredbo o upravljanju z energijo v javnem sektorju in
  2. kako o njenem izvajanju poročati pristojnemu ministrstvu.
Na delavnici se nam bo pridružil tudi predstavnik Ministrstva za infrastrukturo in nam predstavil stališča glede Uredbe.

Strokovna delavnica je brezplačna. Zaradi lažje organizacije, vas prosimo, da nam svojo udeležbo potrdite na info@energap.si ali nas pokličete na 02/234 23 62 (Klavdija Polutnik)

Vabilo na delavnico najdete tukaj!


Vabljeni, da se nam pridružite!

« nazaj