Prijavite se za nagrado »Roger Léron Award 2017« do 1.6.2017

Obveščamo vas, da že tretje leto zaporedoma poteka prijava za nagrado »Roger Léron Award 2017«, ki jo podeljuje evropsko združenje regionalnih energetskih agencij FEDARENE. Namen katere je, da se aktivno zavežemo in vztrajno ter uspešno prispevamo k razvoju trajnostne rabe energije tako na lokalnem kot regionalnem področju v Evropi.

Dejansko menimo, da imajo osrednjo vlogo upravljanja pri energetskih in podnebnih vprašanjih prav lokalne in regionalne ravni na različnih številnih področjih (energetskem, prometnem, gospodinjskem,…). Prednost imajo zaradi poznavanja okolja na katerem so aktivni, bližine svojih občanov, znanja na tem področju in večje prilagodljivosti. Več si lahko preberete na spletni strani www.fedarene.org/featured/roger-leron-award-2017-3rd

Prijave za sodelovanje morate izpolniti do 1. junija 2017.
Več informacij in navodil za prijavo najdete na tej spletni strani

 http://www.fedarene.org/uncategorized/roger-leron-award-nomination-form-17982

Zmagovalca (posameznika ali organizacijo) bodo razglasili na svečanem dogodku.Nagrada se imenuje v spomin na Rogerja Lérona, ki je bil predsednik evropskega združenja FEDARENE od leta 1990 do leta 2007 in je doživljenjsko prispeval k regionalnemu in lokalnemu trajnostnemu razvoju.


« nazaj